Известие

Collapse
No announcement yet.

Car of the Year 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Ей-й-й, ама си неверник! Не ти ли е кеф, че Алфа е кола на годината?!
    напротив, убеден съм че МиТо ще стане кола на годината... те алфа вадат по 1 нов модел на 10 години, ама като го извадят и моментално е кола на годината
    само се издразних за тая глупост за Ланчията... това просто НЕ може да е вярно..
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

тази информация е писана от някои който въобще не е в час за какво иде реч. Ланчията е ясно, че я няма в класацията, а самото гласуване става на 15 и 16 , а на 17 (в понеделник) се обявяват резултатите
      Рекламата в подписите е забранена.

Comment

Първоначално публикувано от servosterzo Покажи съобщение
        Значи РеАЛНО: Голфа е ужасна идънка.
        наградата кола за годината е логично да се дава за кола от най-продавания клас: в него не влизат Ситроена и Опела, е аз смятам че именно те заслужават най-много..
        Ако погледнем другите 5 : Голфа пада- дърво
        Форда - смях
        Реното нищо интересно
        Остават Алфата и Шкода ! Днес се качих и на двете в панаира , разликата е огромна в полза на мито , но такава е и в цената. логично би трябвало да е Шкодата , на мен ми се иска Алфата, а пък те ще изберат Опела.
        Opel Insignia спечели конкурса "Автомобил на 2009 г. в Европа".

Наследникът на Vectra получи 321 точки от гласуването на 59-те членове на журито и спечели конкурса само с една точка пред Ford Fiesta (320 т.).
        На трето място бе класиран Volkswagen Golf с резултат 223 точки.

Insignia е първият Opel, който печели най-престижния автомобилен конкурс в Европа от 22 години насам.

Интересно е, че тази година Opel Insignia спечели с преднина от само една точка пред Ford Fiesta, което донякъде е възмездие за компанията, чийто Opel Corsa преди две години остана втори само на две точки зад Ford S-MAX.

Ford е печелил конкурсът "Автомобил на годината в Европа" пет пъти и за втори път в историята си губи само с една точка.
        Автомобили на General Motors са били класирани четири пъти на второ място в конкурса.

Изключително малката разлика тази година подчертава оспорваното съревнование между седемте финалиста в конкурса.
        От 59-те членове на журито 20 са класирали Opel Insignia на първо място, а 19 - Ford Fiesta.

http://news.ibox.bg/news/id_230298788

да си призная не мисля че е заслужено., може би нещо като компенсация за успешния модел Corsa от преди две години
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
        Una bellissima vettura...
        la forza magnetica della ragazza da sogno.

Comment

Ми одобрявам го тоя опел само от вътре ,направен е стилно ама от другата страна ..... не става !
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ебати боклука. Тва Хлопел не ми го фалете.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Нямам думи по отношение на избраните от журито автомобили, или поне това което мога да кажа ще го спеста за да не ми направят забелешка Администраторите на сайта за нецензорни думи. Наясно съм с критериите, по които се оценяват и класират автомобилите, но в случая това си е направо гавра...
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Некой от вас да е карал НЯКОЙ от автомобилите на първите 3 места НЯКОГА?,Че да се изказва така категорично и уверено? Ако Алфа печели журито са си мноо прави хората.... ето те си знаят работата, ама ако е Опел.. тия са ебати глупаците, тва е купено, пълна гавра, подигравка... Не се ли сещате че тва са почти едни и същи хора сяка година.... ооохх смех... не всеки модел на Алфа е НАЙ-добрата кола на света, осъзнайте
                156 2.4 JTD - ex

Comment

Мдаааа, тук е пълно с "болни" сектанти
                  к'во да ги прайш
                  146 Turbo

Comment

Карал съм Опел Корса. Брат ми кара Омега 2.2 Това са несигурни гниещи боклуци, които миришат масово на масло, като караш зад тях. Освен това, с малки изкючения, са грозни като смъртта. Този също.
                    Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:39.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Да и ? голем довод.. старите опели са кенефи, значи и тоя е така... е 100% радост голема
                      156 2.4 JTD - ex

Comment

Опела след 2000 година няма нищо общо по въпроса с гнието с по-стария си събрат . За мене този е логичен и правилен избор на журито . Аз също бях заложил на Опела , а МиТко е страшна грозотия ам т`ва тема на един друг раговор
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Опела след 2000 година няма нищо общо по въпроса с гнието с по-стария си събрат . За мене този е логичен и правилен избор на журито . Аз също бях заложил на Опела , а МиТко е страшна грозотия ам т`ва тема на един друг раговор

съгласен
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

опит да се даде глътка въздух на Opel - пичовете са в яка криза. последното спасение е правителството да им отпусне 1 млд евро... тъжна картинка.
                            Alfa Romeo Corsswagon
                            Aprilia Tuono RSV

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              .......... Аз също бях заложил на Опела , а МиТко е страшна грозотия ам т`ва тема на един друг раговор
                              Смешко виждал ли си го МиТо на живо??? доста по-различно изглежда отколкото на картинка
                              146 Turbo

Comment

...
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X